(untitled) (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
У даній роботі здійснено аналіз загроз інформаційним ресурсам, які обробляються в системах з використанням безпроводових сенсорних мереж. Систематизовано можливі типи атак на сенсорні мережі та запропоновані механізми забезпечення безпеки в сенсорних мережах, які дозволяють значно мінімізувати загрози інформаційній безпеці безпроводових сенсорних мереж. Ключові слова: безпроводові технології, передача даних, сенсорні мережі, інформаційна безпека