Розробка інформаційної системи класифікації контенту для мобільних пристроїв (Новітні інформаційні системи та технології, 2014)
Стаття присвячена вибору бібліотеки для роботи з нейронними мережами при розробці інформаційної системи класифікації контенту для мобільних пристроїв.