Використання CMS для розробки та управління веб-сайтами (Новітні інформаційні системи та технології, 2014)
Напевно, кожен хотів-би створити який-небудь веб-сайт. Але це не так просто, як здається. По-перше, потрібно приділяти йому багато уваги, по-друге для створення простого веб-сайту вам потрібно мати хоча б базові знання HTML і СSS. Після оволодіння ними можна створювати професійні сайти на основі PHP і MYSQL.