ЗАСТОСУВАННЯ ГЕНЕТИЧНИХ АЛГОРИТМІВ ДЛЯ ВИРІШЕННЯ ЗАДАЧІ ТРАНСПОРТНИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ (Новітні інформаційні системи та технології, 2014)
Розроблено евристичний алгоритм, що дозволяє генерувати оптимальні розклади для транспортних перевезень. Алгоритм повністю задовольняє умови розв’язання логістичних задач і має перевагу в швидкості порівняно з іншими.Ключові слова: евристика, генетичний алгоритм, транспортна задача, логістика, аналіз.