КЛІЄНТСЬКИЙ МОДУЛЬ АНОНІМНОГО ДОСТУПУ ДО SCP-ECG ФАЙЛУ КАРДІОГРАМИ У СХОВИЩІ ВО „МЕДГРІД“ (Новітні інформаційні системи та технології, 2014)
У статті розглянуто вирішення проблеми організації анонімного доступу до файлу електрокардіограми, що зберігається у розподілених сховищах віртуальної  організації  (ВО) „Медгрід“,  за QR-кодом електрокардіограми. Для забезпечення доступу користувача до файлу необхідно декодувати QR-код, завантажити файл кардіограми на локальне сховище обчислювальної машини користувача і відобразити вміст файлу. До якості візуалізації висуваються високі вимоги, оскільки від побудованого за вмістом файлу зображення може залежати діагноз, котрий поставить лікар. Вирішення вищеописаної проблеми полегшить і пришвидшить доступ до кардіограм у сховищах ВО „Медгрід“.Ключові слова: Медгрід, грід-технології, популяційні дослідження, QR-код, електрокардіограма, візуалізація електрокардіограми, SCP-ECG.