Автоматизація діяльності Медико-соціально експертної комісії (МСЕК) (Новітні інформаційні системи та технології, 2014)
Об’єктом дослідження є процес автоматизації Медико-соціально експертної комісії (МСЕК). В роботі використані такі методи дослідження, як методи об’єктно-орієнтованого програмування та методи доказового програмування для системного аналізу правильності алгоритмів і розробки програм без алгоритмічних помилок.Ключові слова: автоматизація, технологічна платформа, МСЕК.