РОЗРОБКА ВЕБ-САЙТУ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЙ (Новітні інформаційні системи та технології, 2014)
У статтіописаний процес функціонування інтернет-конференцій для кафедри будівельних машин та обладнання імені Олександра Онищенка.Об’єктом дослідження є процес функціонування інтернет-конференцій, їх актуальність та переваги.Ключові слова: інтернет-конференція, системакеруваннявмістом.