Дослідження особливостей фрактального стиску зображень (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
У статті розглянуті методи дослідження особливостей фрактального стиску зображень. Мета роботи полягає в проведенні порівняльного аналізу базових алгоритмів, встановленні особливостей відбору доменних блоків. Методи дослідження включають проведення обчислювальних експериментів, порівняльний аналіз результатів, чисельні методи, математичні методи апроксимації, об'єктно-орієнтоване програмування.