ВІДЕОАНАЛІТИКА ЯК ЗАСІБ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ СИСТЕМ ОХОРОННОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
Для оптимізації та автоматизації відеоспостережень системи охоронного телебачення використовують разом з відеоаналітикою. Відеоаналітика дозволяє значно підвищити якість роботи захисних систем. Функціонал програмного забезпечення залежить від галузі використання, але все ж має спільні риси.