ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ БЕЗКОШТОВНИХ ПРОГРАМНИХ ЗАСОБІВ МОДЕЛЮВАННЯ МЕРЕЖ ПЕТРІ В НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ ТА ПРИ РОЗВ’ЯЗАННІ ПРИКЛАДНИХ ЗАДАЧ (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
У статті проведено аналітичний огляд та порівняльний аналіз функціональних можливостей сучасних систем для моделювання мереж Петрі, які можуть бути використані в навчальному процесі, розглянуті їх переваги і недоліки, надані рекомендації для їх вибору.