РОЗРОБЛЕННЯ ІНТЕРФЕЙСУ ПРОГРАМУВАННЯ ДОДАТКІВ ДЛЯ СТВОРЕННЯ ВЕБ-ПРОЕКТІВ (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
В статті розглядається розроблення інтерфейсу програмування додатків для підтримки веб-проектів та реалізація з його допомогою повнофункціонального інформаційно-новинного сайту.