ПРОГРАМНА РОЗРОБКА ІМІТАЦІЙННОГО МОДЕЛЮВАННЯ ГАРАНТОЗДАТНИХ WEB-СЕРВІСІВ З УРАХУВАННЯМ ДЕФЕКТІВ І ВРАЗЛИВОСТЕЙ КОМПОНЕНТ (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
ПРОГРАМНА  РОЗРОБКА ІМІТАЦІЙННОГО  МОДЕЛЮВАННЯ ГАРАНТОЗДАТНИХ WEB-СЕРВІСІВ З УРАХУВАННЯМ ДЕФЕКТІВ І ВРАЗЛИВОСТЕЙ КОМПОНЕНТ