Моделювання оптимальної стратегії ресурсного забезпечення діяльності промислового підприємства (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
У даній статті розглядаються сучасні підходи до питання ресурсного забезпечення підприємств. Визначено поняття ресурсного забезпечення, та його основних складових. Наведено схему системи ресурсного забезпечення промислового підприємства.