Модель забезпечення функціональної безпеки системи нормальної експлуатації на основі платформ, які самодіагностуються і програмуються (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
Стаття присвячена розробці, побудові та аналізу моделі забезпечення функціональної безпеки системи нормальної експлуатації на основі платформ, які самодіагностуються і програмуються.