ЗНАХОДЖЕННЯ НАЙКОРОТШИХ ВІДСТАНЕЙ І ШЛЯХІВ У МЕРЕЖІ (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
У статті описані алгоритми пошуку найкоротших шляхів у мережі, а саме: алгоритм Дейкстри, алгоритм Форда-Бельманна, алгоритм Флойда-Воршелла. Об’єктом дослідження є сукупність вершин і зв’язки між ними, які називають графами.