ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ НАПИСАННЯ ПЛАГІНУ НА WORDPRESS (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
У статті розглянуто технологічні аспекти написання плагіну на WordPress. В роботі розглядається питання вивчення азів програмування плагінів, висвітлюються проблеми роботи з базою даних та роботи з файлам.