БЕЗПРОВОДОВА МУЛЬТИСЕРВІСНА МЕРЕЖА ЧЕТВЕРТОГО ПОКОЛІННЯ WIMAX (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
В даній роботі розглянуто та проведено аналіз використання технології WIMAX на мережах зв’язку. Обґрунтовано вибір технології FIXEDE WIMAX для проектування мережі радіодоступу