ПОБУДОВА ЛОКАЛЬНИХ ОБЧИСЛЮВАЛЬНИХ МЕРЕЖ НА ОСНОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ETHERNET (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
В даній роботі розглянуто та проведено аналіз використання мережевої технології Ethernet для побудови локальних обчислювальних мереж. Обґрунтовано вибір технології Ethernet для побудови локальної обчислювальної мережі