МАРШРУТИЗАЦІЯ НА МЕРЕЖАХ ЗВ'ЯЗКУ (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
У даній роботі було описано методи маршрутизації в телефонних мережах зв’язку загального користування. Також ці методи були порівняні між собою та зроблений висновок до рекомендацій використовування різних методів маршрутизації.