АНАЛІЗ ФУНКЦІОНУВАННЯ КОМПЮТЕРНОЇ СИСТЕМИ ОБРОБКИ ЦІЛОЧИСЕЛЬНИХ ДАНИХ, ЩО ПРЕДСТАВЛЕНІ У СИСТЕМІ ЗАЛИШКОВИХ КЛАСІВ (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
У даній статті розглянуто метод обробки даних, представлених у целочисленном вигляді.