РЕАЛІЗАЦІЯ КОНЦЕПЦІЇ УНІФІКОВАНИХ КОМУНІКАЦІЙ НА ОСНОВІ CLOUD-ПЛАТФОРМ. СТВОРЕННЯ МЕРЕЖІ IP-ТЕЛЕФОНІЇ (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
В роботі визначені особливості реалізації концепції уніфікованих комунікацій на основі Cloud-платформи. На основі аналізу чинників, що впливають на затримки в мережі IP-телефонії, визначений порядок оцінки наскрізної затримки в мережі IP-телефонії при використанні Cloud-платформи. Наведені результати роботи моделювання мережі IP-телефонії на базі Cloud-платформи Microsoft Azure.