ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ. РОЗПОДІЛЕНІ ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ. (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
У статті розглянуті ввідні питання, щодо інформаційних систем, класифікацію інформаційних систем (ІС) та розподілених інформаційних систем (РІС), вимоги при проектуванні, переваги, недоліки та основні характеристики РІС.