МЕТОДИКА КОНТРОЛЮ ДЖИТТЕРА В ЦИФРОВИХ КАНАЛАХ ТА ТРАКТАХ (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
Дана стаття має актуальне практичне спрямування. Може бути корисна фахівцям при обслуговуванні цифрових каналів та трактів