ВИКОРИСТАННЯ ШИФРУВАННЯ ІНФОРМАЦІЇ В ПЕВНИХ СПЕЦИФІЧНИХ ГАЛУЗЯХ З ВИКОРИСТАННЯМ КРИПТОГРАФІЧНИХ МЕХАНІЗМІВ (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
ВИКОРИСТАННЯ ШИФРУВАННЯ ІНФОРМАЦІЇ В ПЕВНИХ СПЕЦИФІЧНИХ ГАЛУЗЯХ З ВИКОРИСТАННЯМ КРИПТОГРАФІЧНИХ МЕХАНІЗМІВ