МЕРЕЖА МОБІЛЬНОГО ЗВ’ЯЗКУ CDMA2000 (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
У статті описано основні характеристики  мереж, побудованих на базі стандарту CDMA2000, розглянуті їх переваги і недоліки, а також  проведено порівняльний аналіз основних параметрів мереж мобільного зв’язку на базі стандартів CDMA 2000 та WCDMA.Ключові слова: CDMA, WCDMA, цифрове кодування, стільникова мережа, радіозв’язок.