АНАЛІЗ ІСНУЮЧИХ СИСТЕМ ОХОРОННОЇ СИГНАЛІЗАЦІЇ (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
В даній статті проведено аналіз існуючих систем охоронної сигналізації, приведені їх переваги та недоліки та способи застосування.