АНАЛІЗ СИСТЕМ ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ В ЛОКАЛЬНИХ ОБЧИСЛЮВАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ (Новітні інформаційні системи та технології, 2016)
У статті розглядаються основні особливості захисту інформації в локальних обчислювальних мережах, наводиться аналіз несанкціонованого доступу та способи вирішення можливих проблем щодо захисту цілісності комп’ютерної мережі.