РОЗРОБЛЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ ВЕТЕРАНІВ (Новітні інформаційні системи та технології, 2016)
У роботі розглянута архітектура та основні принципи створення кросплатформеної інформаційної системи «Veteran Care Network» для підтримки ветеранів, яка надає потрібну інформацію щодо об’єктів соціальної інфраструктури та реалізує основні пошукові та навігаційні можливості (пошук, категоризація та фільтрація об’єктів медичного обслуговування, перегляд інформації по них, прокладання маршруту тощо).