ДОСЛІДЖЕННЯ МЕРЕЖЕВОГО ПРОТОКОЛУ HTTP/2 (Новітні інформаційні системи та технології, 2016)
У статті розглянуто нововведення у мережевому протоколі HTTP/2, досліджено переваги у порівнянні із попередніми протоколами, проаналізовано приріст у швидкості завантаження сторінки при використанні нового протоколу.