Моделювання програмного комплексу визначення коефіцієнта корисної дії гравця в масових спортивних змаганнях. (Новітні інформаційні системи та технології, 2016)
У роботі представлено метод обрахунку коефіцієнта корисної дії гравця волейболу та дослідження його адаптивного розвитку для подальшого поступового поліпшення навичок.