СЦЕНАРІЇ РОЗГОРТАННЯ ІНФРАСТРУКТУРИ «РОЗУМНИЙ ДІМ» З ВИКОРИСТАННЯМ ХМАРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ (Новітні інформаційні системи та технології, 2016)
В статті зроблено аналіз стану розвитку хмарних ресурсів та розумних технологій. Обґрунтовані критерії оцінювання та сценарії інтеграції систем «Розумний дім» в хмарне середовище.Ключові слова: хмарні обчислення, розумний будинок, хмарна інфраструктура.