ОСНОВНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ WEB-РОЗРОБКИ (Новітні інформаційні системи та технології, 2016)
У статті розглянуті етапи розробки web-сайтів та перспективні технології, які полегшують їх створення. Проаналізовано галузі використання технологій відповідно до поставленої задачі та вимог.