ПРОГРАМНІ ЗАСОБИ ДЛЯ МОДЕЛЮВАННЯ NGN МЕРЕЖ (Новітні інформаційні системи та технології, 2016)
У статті проведено аналіз сучасних програмних засобів, що використовуються для імітаційного моделювання мереж наступного покоління. Визначено які стимулятори варто використовувати під час розробки імітаційних моделей проведення експериментальних досліджень Soft-Defined Networks.