АНАЛІЗ ІСНУЮЧИХ СЕРЕДОВИЩ КЕРУВАННЯ САЙТОМ (Новітні інформаційні системи та технології, 2016)
У статті проведено аналіз найпопулярніших безкоштовних середовищ керування сайтами. Розглянуті їх переваги і недоліки.Ключові слова: керування сайтом, система управління контентом.