АНАЛІЗ СИСТЕМ УПРАВЛІННЯ КОНФЕРЕНЦІЯМИ ДЛЯ ОРГАНІЗАЦІЇ НАУКОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ (Новітні інформаційні системи та технології, 2016)
У статті розглядаються особливості систем управління конференціями, наводиться порівняльний аналіз таких систем, які найчастіше використовуються та зроблено вибір на користь Open Conference Systems.Ключові слова: інформаційні технології, конференція, системи управління, платформи для організації конференцій, веб-служба.