ДАТЧИК ЗАТОПЛЕННЯ НА ОСНОВІ ПОГОДНОГО МОДУЛЯ ARDUINO (Новітні інформаційні системи та технології, 2017)
В роботі розглянуті особливості побудови елементів системи попередження протіканням води на прикладі датчиків затоплення. Наведені схемо-технічні рішення мають визначений рівень уніфікації, що дозволяє використовувати їх спільно з різноманітними контролерами та оповіщувачами або системах «розумний будинок». За економічними показниками запропонований підхід має суттєві переваги у порівнянні з існуючими аналогами.Ключові слова: датчик затоплення, контролер, розумний будинок, Arduino.