РОЗРОБКА ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДЛЯ ДИЛЕРСЬКОЇ МЕРЕЖІ З ПРОДАЖУ АВТОМОБІЛІВ (Новітні інформаційні системи та технології, 2017)
Обгрунтовано актуальність програмного забезбечення для продажу автомобілів, побудовано модель розвитку сайту з продажу автомобілів, в часності японських виробників. Розглянуто програмне забезпечення для створення сайтів Запропоновано стратегію розвитку сайту, та подальший його розвиток. Показано методику створення сайту, та моменти зручного використання його користувачем, висвітлено основні проблеми розроблення сайтів та їх запровадження.