АНАЛІЗ ЗАГРОЗ КІБЕРБЕЗПЕКИ 3D-ПРИНТЕРІВ (Новітні інформаційні системи та технології, 2017)
За останні роки технологія 3D-друку набула широкого поширення, а самі принтери стали більш інтелектуальними. Тому вони стають цікавим об’єктом для зловмисників. Атаки зловмисників на 3D-принтери можуть призвести до перехоплення контролю, викрадення особистих даних та інтелектуальної власності й нанести матеріальних збитків.