РОЗРОБКА АВТОМАТИЗОВАНОЇ ІНФОРМАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ «АВТОСЕРВІС-ПЛЮС» (Новітні інформаційні системи та технології, 2017)
Обґрунтовано актуальність проблеми забезпечення зручності надання послуг станціями технічного обслуговування. Виникла потреба швидко знайти сервісну компанію, де є все необхідне для клієнта, і якісно підібрати необхідні автозапчастини в залежності від несправності автомобіля. Дана модель програмного забезпечення повинна дозволяти керуючись лише кількома критеріями запиту, дати вичерпну інформацію клієнту про можливості ремонту його автомобіля із зазначенням цін. Проведено вивчення і аналіз вже створених структур організації інтернет-магазинів. При цьому виявлено ряд недоліків існуючих системи, які можливо усунути за рахунок розробки і впровадження нового інформативного сайту Автосервіс-Плюс. Запропоновано методику розробки веб-сайту, що забезпечує адаптивність та кросбраузерність. Показана практична реалізація технологій розроблених засобами мови HTML, РНР, CSS з застосуванням баз даних MySQL, що забезпечують можливість реалізації зворотного зв’язку між користувачами веб-сайту та його адміністраторами.