МІКРОСЕРВІСНА АРХІТЕКТУРА НА ОСНОВІ ВІРТУАЛІЗАЦІЇ (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
Для забезпечення користувачів необхідним рівнем обслуговування з боку бізнес-додатків, спрощення управління IT-інфраструктурою, підвищення безпеки використовують її віртуалізацію. В роботі проведений аналіз властивостей різних видів даної технології, з прикладами програмного забезпечення що їх реалізують. Основна увага приділена контейнерній віртуалізації з використанням програмного забезпечення Docker.