ІНФОРМАЦІЙНА СИСТЕМА ДЛЯ ВЗАЄМОДІЇ СТУДЕНТІВ ТА ВИКЛАДАЧІВ НА ОСНОВІ ANDROID-ДОДАТКУ (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
У статті представлено мобільний додаток для покращення взаємодії студентів та викладачів. Розкрито функції та принципи роботи основних компонентів додатку.