МУЛЬТИАГЕНТНА СИСТЕМА ПОШУКУ НАУКОВИХ ПУБЛІКАЦІЙ В ІНТЕРНЕТІ (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
У статті пропонується нова система для пошуку публікацій у різних Інтернет-джерелах, в якій методики мультиагентної оптимізації пошуку використані для організації пошуку наукових публікацій.