СТВОРЕННЯ ПРЕДМЕТНО-ОРІЄНТОВАНОЇ МОВИ ДЛЯ УПРАВЛІННЯ ФІЗИЧНИМ РІВНЕМ БАЗ ДАНИХ (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
У статті розглядається необхідність створення проблемно-орієнтованої мови програмування, призначеної для роботи з фізичним рівнем бази даних.