РОЗРОБКА СЕРВІСУ УПРАВЛІННЯ ДОКУМЕНТООБІГОМ ПІДПРИЄМСТВА У СФЕРІ ПОСЛУГ (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
У статті розглянуті методи розробки сервісу управління документообігом підприємства. Мета роботи полягає в розробці системи управління документообігом підприємства із обмеженим обсягом функцій, що дозволить ефективно та зручно проводити щоденні операції користувачем. Методи розробки включають вивчення матеріалу, використання об'єктно-орієнтованого програмування, робота з базами даних MySQL.