МЕТОДИКА СТВОРЕННЯ РЕЗЕРВНИХ КОПІЙ ТА ВІДНОВЛЕННЯ ДАНИХ ДЛЯ КОМП'ЮТЕРІВ, ЩО ПРАЦЮЮТЬ ПІД WINDOWS (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
В статті приведено необхідність використання систем резервного копіювання та відновлення інформації, які є ефективним засобом, що дозволяють захистити корпоративні ресурси. Технології резервного копіювання та відновлення дозволяють захистити данні і допомагають істотно заощадити час і фінансові витрати на відновлення працездатності інформаційної інфраструктури у випадку непередбачуваних обставин.