MVC МІКРОФРЕЙМВОРК ЗАСОБАМИ МОВИ PHP 7 (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
На даний момент тема розробки веб-додатків особливо популярна, оскільки все більше електронних сервісів працюють саме завдяки віддаленим он-лайн ресурсам, більшість компаній надають он-лайн сервіси та послуги, а також все більше різноманітних додатків на різних операційних системах розроблені саме з використанням веб-інтерфейсів, таким чином витісняючи прикладне програмування та розвиваючи веб-програмування.