ЕВРИСТИЧНИЙ ПІДХІД В ЗАДАЧАХ УПРАВЛІННЯ СКЛАДНИМИ ТЕХНІЧНИМИ ОБ’ЄКТАМИ (НА ПРИКЛАДІ УПРАВЛІННЯ СУЧАСНИМИ ГІДРОМЕЛІОРАТИВНИМИ СИСТЕМАМИ) (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
У статті розглянуті евристичні підходи в управлінні складними технічними системами. Мета роботи полягає в дослідженні евристичних методів для систем управління, створенні евристичної моделі для управління гідромеліоративними системами. Методи розробки включають вивчення матеріалу, евристичний підхід - метод емпатії або особистої аналогії.