МІКРОКОНТРОЛЕРНА СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ БЕЗПІЛОТНИМИ ЛІТАЛЬНИМИ АПАРАТАМИ (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
В статті розглянута мікроконтролерна система для побудови безпілотних літальних апаратів (далі БПЛА) на основі Arduino Mega 2560. Проаналізовано та обґрунтовано вибір електронних компонентів для створення зазначеної системи. Продемонстровані варіанти побудови, переваги та способи використання даних БПЛА.