РОЗРОБКА ПРОГРАМНОЇ СИСТЕМИ КЕРУВАННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ ЗАПИСІВ ПАЦІЄНТІВ НА ПРИЙОМ ДО МЕДИЧНОГО ЗАКЛАДУ В РЕЖИМІ ONLINE З УРАХУВАННЯМ ЗМІННОГО ШТАТУ ЛІКАРІВ (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
У статті розглянуті засоби розробки сервісу управління записів до лікаря. Мета роботи полягає в розроблення програмної системи керування записів пацієнтів на прийом до медичного закладу, а також побудова системи масового обслуговування для її дослідження та оптимізації.