ПІДВИЩЕННЯ ЗАВАДОСТІЙКОСТІ СИГНАЛІВ QAM ШЛЯХОМ МОДИФІКАЦІЇ АЛГОРИТМУ (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
В роботі проведений аналіз особливостей визначення завадостійкості QAM модуляції та методів безперервного кодування на основі алгоритму Вітербі. В результаті аналізу запропоновано модифікований агоритм QAM модуляції, що поєднує властивості безперервного кодування та повторної передачі сигналів.